B_en_b

      

 


Bed & Breakfast  
    


Een kamer reserveren of aanvraag indienen kan via het contactformulier of u kunt ons bellen: 0621848316.

De beschikbaarheidskalender op deze website is alleen van toepassing op de groepsaccommodatie.


** in juli en augustus 2021 zijn er helaas geen B&B kamers beschikbaar **

==============================

PRIJZEN (excl. € 1,25 p.p. toeristenbelasting)

Kamer voor 1 persoon € 75,--  per nacht incl. ontbijt. 

Kamer voor 2 personen € 90,-- per nacht incl. ontbijt. 

Kamer voor 3 personen € 105,-- per nacht incl. ontbijt. 

Weekenden en feestdagen:  plus € 5,00 per kamer.

 

U hebt de mogelijkheid om te betalen met PIN of creditcard.

 
Omdat ik zelf niet bij Spraelandhof woon, zou het fijn zijn als u kunt aangeven welke tijd u zou willen inchecken zodat ik op tijd aanwezig kan zijn om u te verwelkomen.

==============================


B&B Spraelandhof ligt aan de rand van Oostrum, vlak bij de A73, station Venray (2 km) en de evenementenhal (2.5 km) waar regelmatig beurzen gehouden worden. Spraelandhof is een mooie, gezellige en ongedwongen uitvalsbasis voor een of meerdere overnachtingen. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor auto's en vrachtauto's.

Spraelandhof heeft 8 kamers beschikbaar voor B&B gasten. De kamers zijn geschikt voor 1-persoons, 2-persoons en 3-persoons gebruik en bevinden zich op de 1e verdieping. Op de begane grond bevindt zich één 2-persoons kamer die geschikt is voor gasten met een beperking en heeft een aangepaste badkamer. Het gehele gebouw is rolstoeltoegankelijk.

Alle kamers zijn voorzien van aparte 1-persoons boxspring bedden van 90x210cm. Er is een flatscreen tv, een bureau en kledingopbergmogelijkheden. De kamers hebben de mogelijkheid om individueel de temperatuur te regelen. Iedere kamer heeft een eigen badkamer voorzien van wasbak, spiegel, toilet, inloopdouche. Het gehele gebouw heeft WIFI en dit kan gratis gebruikt worden. U kunt koffie/thee zetten op uw kamer en de kamer "Roos" heeft de beschikking over een kluisje. De bedden zijn opgemaakt en in de badkamer vindt u handdoeken, haarfohn, douchegel, shampoo en tandenborstel.

Verder mogen gasten gebruik maken van de benedenverdieping, d.w.z. de kleine tv kamer met boeken- en spellenkast, de grote woonkamer met open haard en de keuken. Hier mag onbeperkt koffie en thee gezet worden en er is een koelkast gevuld met fris, wijn en bier. Ook is er een mandje met snacks. U kunt ook gebruik maken van het overdekte terras waar evt. een haardvuur gestookt kan worden. Het gebouw is rookvrij en op het terras staan tuinsets met asbakken.

De ontbijt-tijd mag u zelf bepalen tot 10.00 uur 's ochtends. (evt. later in overleg)

Het ontbijt wordt aan tafel geserveerd met broodjes, diverse broodsoorten, vlees- en kaasbeleg, groenten, fruit en zoet (u moet onze ambachtelijke jams uit eigen dorp beslist proberen). Verder is er koffie, thee, melk, sinaasappelsap en voor de liefhebbers is er yoghurt met muesli of cornflakes. Wanneer u een dieet hebt, verneem ik dit graag bij de boeking,  zodat ik hier rekening mee kan houden.

==============================

No-show:
Indien u, na een bevestiging van de boeking per telefoon of e-mail toch helaas niet komt, dan zijn wij genoodzaakt om 90% van de kamerprijs alsnog in rekening te brengen.