Omgeving

 

Omgeving


De rustige bosrijke omgeving, afgewisseld met weilanden, grenst aan Landgoed Geijsteren en biedt u diverse wandel- en fietsroutes. De Maas is op fietsafstand waar altijd wat te zien en te doen is. Fietsen (ook elektrische fietsen) zijn eventueel bij ons te huur.  In de omliggende steden zoals Venray (Beste Binnenstad 2011) en Venlo/Nijmegen/Eindhoven kunt u gezellig winkelen. De snelweg A73 en het station Venray (Oostrum) zijn op 2 km afstand, met de dichtsbijzijnde bushalte in Oostrum bij de kerk. Spraelandhof is een prima uitvalsbasis voor iedereen die op pad wil maar ook van de rust wil genieten.  Het Pieterpad passeert op ongeveer 2 km afstand. Wij halen en brengen Pieterpadlopers van en naar hun aankomst/vertrekpunt en de mogelijkheid bestaat dat zij  (op verzoek en tegen een kleine vergoeding) met  "de pot" mee kunnen eten. De dichtsbijzijnde supermarkt bevindt zich in Wanssum of Venray.

Activiteiten

Meer zin in een dagje uit? Dan is in de zomer het dagstrand “de Witte Vennen”  op 1 km afstand. Verder zijn o.a. het Zoo Parc en Oorlogsmuseum  in Overloon, Aardbeienland in Horst en Toverland in Sevenum in korte tijd te bereiken. Voor de sportieve gast zijn Golfclub Geijsteren en de tennisbanen op 3 km afstand. Voor het golfen is wel een GVB vereist.

Culinair gezien bent u hier te gast in een Bourgondische omgeving. We kunnen voor u activiteiten organiseren zoals o.a. een GPS wandeltocht, een demonstratie schapendrijven of kookworkshops in de eigen accommodatie of elders.

Fiets- en wandelroutes

In de directe omgeving van Spraelandhof is het prachtig fietsen en wandelen. Er zijn kaartjes en folders beschikbaar om de regio te verkennen per fiets of te voet. Of neem alvast een kijkje bij onderstaande routes

Fietsen langs het water in Limburg

Fietsen door Oostrum, Horst en Tienray

Wandelen over Landgoed Geijsteren